Aandacht voor details. Aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Steeds meer mensen willen dat ook details aan de woning volgens goed vakmanschap worden gemaakt. Daarom zien we ook een toename van aandacht voor goed en vakkundig koper- en zinkwerken aan de woning.

Van dakgoten tot hemelwaterafvoeren, van zinken afdekkers voor dakranden tot een gehele koper- of zinken afdekking van dakkapellen, wij hebben specialisten in dienst die dit vakmanschap perfect beheersen.
Ook bij een verbouwing van uw woning of het vervangen van de dakgoten zijn onze vakmensen u graag van dienst.

Loodgieterswerk, het klinkt ambachtelijk maar betreft in de praktijk de modernste technieken. Dat is niet voor niets, want tegenwoordig stellen mensen steeds hogere eisen aan het wooncomfort, van een perfect constante watertemperatuur tot aan toiletten met geavanceerde spoelsystemen. Een badkamer is niet meer de puur functionele ruimte die het vroeger was maar is steeds meer een ruimte waar ontspanning centraal staat, middels de modernste technieken.

Wij hebben de beschikking over moderne meetapparatuur en goedgekeurde gereedschappen en kunnen u deskundige ondersteuning bieden op onder andere de volgende gebieden:

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!